Scandza Forum & Myatt

O9A. One Image, Ten Thousand Words

O9A Insight Role

°°°°°°°°°

Editorial Note: The following interesting quotation is from an article titled Scandza Forum: Jødehat i sentrum på amputert konferanse, published on October 13, 2019, in the Norwegian on-line Transit Magasin.

It discusses a conference by members of the right-wing Scandza Forum held in October 2019. According to the article, David Myatt was a former conference participant along with Olena Semenyaka who is International Secretary of the National Corps, the political branch of the Ukrainian Azov Regiment.

°°°°°°°°°

Andre tidligere konferansedeltakere inkluderer ukrainske Olena Semenyaka og britiske David Myatt. Olena Semenyaka er internasjonal sekretær for Nasjonalt Korps, den politiske grenen av det ukrainske Azov-regimentet. Azov-regimentet er en ultranasjonalistisk militærenhet som deltar i krigen mot de russiskkontrollerte separatistene, og har fått økt oppmerksomhet det siste året etter at det kom frem at de i flere år har pleid kontakt med amerikanske nynazister inkludert det ekstreme og voldelige nettverket Atomwaffen Division.

Både Frodi Midjord og Greg Johnson har også deltatt på konferanser i Nasjonalt Korps’ hovedkvarter i Kyiv, sistnevnte sammen med Bjørn Christian Rødal fra Selvstendighetspartiet. Olena Semenyaka var også tilstede på konferansen i København i september 2018.

David Myatt er en tidligere nynazist som konverterte til islam i 2001, men som også etter dette fortsatte å forfekte ekstreme synspunkter inkludert holocaustbenektelse og støtte til «global jihad» mot sionismen, en eufemisme for «jødemakt». I 2010 erklærte han at han hadde forlatt både islam og alle former for ekstremisme til fordel for en personlig verdensanskuelse kalt «The numinuos way» basert på empati, ydmykhet og ikke-inngripen.

Mens han benekter det selv, er de fleste enige om at David Myatt er identisk med Anton Long, grunnleggeren av den satanistiske gruppen Order of Nine Angles (ONA), en forfatter som har fått ny aktualitet som inspirasjon for enkelte unge nynazister. Myatt ble observert på Scandza Forums konferanse i København i 2018.

°°°°°°°°°

Related:
About This Blog